Home

Welkom op de website van Bright Spark. Een bijzonder creatief bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen en markt introductie van nieuwe producten. De trots van ons bedrijf is onze elektrolyse techniek die voor diverse toepassingen waaronder koelwaterbehandeling, drinkwater bereiding en ammoniak reductie is ontwikkeld.

Op 02-02-2002 is Bright Spark opgericht door Maurice Tax (1968). Met zijn gevoel voor mensen en zijn doel zijn kennis in te zetten voor het een beetje verbeteren van de wereld, is hij in de wereld van waterbehandeling terecht gekomen. In 2004, trots op zijn vinding van de 2B Safe Stick, konden vele mensen in de Filipijnen na te zijn getroffen door de tsunami, toch aan veilig drinkwater komen. Deze techniek vond aansluitend een weg naar de scheepvaart en campers waar drinkwater aan boord veilig wordt behandeld met de ontwikkelde 2B Sure elektrolyse techniek.

In samenwerking met Wetsus, het technologisch topinstituut voor water in Leeuwarden zijn diverse sensoren en waterbehandelingsapparaten ontwikkeld.

Maurice Tax  – 
Creatief denker, directeur-eigenaar Bright Spark

 


Missie
Onze creativiteit inzetten om innovatieve, technische producten te ontwikkelen die het leven aangenamer en veiliger maken.

Visie
De wereld een beetje beter maken met onze innovatieve producten.